Welcome Guest | RSS
Main | | Registration | Login
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of1
Forum moderator: Mastermates, illegality_dan 
Forum » Chat General » Filme » Postal the Movie (fil foarte fain trebuie sa il veteti si voi...)
Postal the Movie
Den1sDate: Tuesday, 2008-09-23, 0:46 Am | Message # 1
Private
Group: Users
Status: Offline
un film foarte haios... n-am nevoie d un link de unde s il descarc... ci vi-l recomand shi voua... uitati un trailer sa vedeti cum e...
Postal triler
program cu care puteti descarca de pe torrent
http://thepiratebay.org/torrent/4355621/Postal_(2007)_[DvdRip]_[1337x]_By__Noir_ink catre un torrent pentru al descarca
http://thepiratebay.org/torrent/3757035/KMPlayer_2.9.3.1339_Beta_[eNJoY-iT program cu care merge orce film fara nici un codec(torrent)
si in plus mai e si un joc postal... nu comfundati postal cu portal... sunt 2 lucruri diferite...
acum astept sa vad ce ziceti voi despre film... eu zic ca e bun filmul... jocul nu m-am jucat da l-am vazut pe youtube...
sunt mai multe... postal 3 e ultimul aparut... da asta vorbim la jocuri daca vrea cineva sa faca un topic...
imi cer scuze pentru bb-codes care nu merg la linkurile spre torrente...

Message edited by Den1s - Tuesday, 2008-09-23, 0:56 Am

{The_Death}Best-manDate: Sunday, 2008-10-05, 6:37 Pm | Message # 2
Major
:))) ce tare e filmul

siensDate: Friday, 2008-11-14, 2:11 Am | Message # 3
Lieutenant
In primul rand Nu se Posteaza asa Am lucrat cu forumuri si stiu tot la ele am avut si moderaor pe unu si inca am si mai am 460 de posturi asa Linkul de downloadare al filmului si se pune si poze biggrin
Movie Trailer:->Vizioneaza
Download Movie:->Descarca

Message edited by siens - Friday, 2008-11-14, 2:23 Am

Den1sDate: Monday, 2008-11-24, 11:40 Pm | Message # 4
Private
sergeant... mda... mersi da nu trebuia sa faci aia, ma descurcam si singur, da vazand cum arata celelalte posturi ma gandeam ca nu trebuie sa fie nici al meu asa de complicat...

Forum » Chat General » Filme » Postal the Movie (fil foarte fain trebuie sa il veteti si voi...)
Page 1 of1
Search:

Copyright MyCorp © By OnlyZombie 2009 | Termeni si conditii Hosted by uCoz